Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВ МВР това принципно няма нищо необичайно, в

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВ МВР това принципно няма нищо необичайно, в
Коментари Харесай

Доц. Буруджиева: Обществото очакваше при разпитите на Борисов нещо сочно и прясно за корупция

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

В Министерство на вътрешните работи това кардинално няма нищо извънредно, в една демократична страна да се събират сведения по някакви сигнали, само че защото самият Борисов и различен път е давал показания, не му е за първи път да дава сведения, мисля, че до момента в който беше министър-председател се случи това нещо. Така, че откакто това не е извънредно, би трябвало да си зададем въпроса кое е необикновеното в тая обстановка, за какво въобще би трябвало да я разисквам. Необичайното е, че се случва незабавно след едни избори, в действителност след едни втори избори, на които повторно Борисов не съумява да загуби, по този начин както се чака от някои хора, или се желае от някои хора. Второто извънредно е, че това случва безусловно в деня, безусловно часове, откакто той отхвърли да бъде депутат, т.е. да има имунитет. Знаете, че като има имунитет, би трябвало да се изчака свикването на Народното събрание, с цел да се изиска снемане на имунитета по-конкретно обвиняване и тука към този момент е въпросът, че опираме в някакви знаци.

Така доцент Таня Буруджиева стартира в " Пресечна точка " по Нова Тв коментара си разпита на Бойко Борисов в полицията през днешния ден.

Единият знак, който се демонстрира, е че Борисов както всички други можем да го разпитваме, можем в това число да го унижим, в случай че би трябвало. Защото да те разпитват за нещо, в случай че е правилно това което споделя господин Борисов, а аз кардинално в нито един политик не се колебая в думите му, само че след това ги подлагам на критическа оценка, тъй че, в случай че това е правилно, в действителност не е доста. Как да се каже, най-вече всекидневно и най-малко най-малкото ненадейно от хората, е да го разпитват за такива неща. Мисля, че българското общество чака нещо по-прясно, по-сочно, по-ново и доста тясно обвързвано с корупционни покупко-продажби, тъй като по този начин както беше неговото ръководство, този облик допуска да бъде заменено, изчегъртано и по някакъв метод прекратено това ръководство точно поради корупция. И далавери, а не поради това какво някой чул от някого, което почтено да ви кажа, може би тъй като и аз към този момент повторно пострадвам от сходни каузи, които се завеждат, за мен не е доста обикновено през трети и четвърти човек някой да свидетелства че някой различен се усеща по един или различен метод или прави нещо едно или друго, сподели още доцент Таня Буруджиева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР